THE FOOD ENGINEER

THE FOOD ENGINEER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 328 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Food Engineer. Meer weten? Ontdek meer

8 nov 2021 om 7:58 Bestelling na 1 uur en 45 min bezorgd en eten was al koud bij contact opnemen met the food engineer wordt er heel laconiek gereageerd en dat men rekening moet houden dat ze het druk hebben.
7 nov 2021 om 23:18 1 uur en 40 minuten voor bezorging van de spareribs.. De helft van de spareribs waren verbrand en de patat was koud en taai. Ik ben teleurgesteld..
7 nov 2021 om 20:32 Dit was de laatste keer. Jullie zijn van episch lekkere spareribs gegaan naar aangebrande spareribs, aangebrande sate, koude kip, slappe twisterfries. Sorry maar dit kan gewoon niet. Zonde.
7 nov 2021 om 1:38 Veel te laat met bezorgen als je dan belt dat hoelaat ze komen word er gezegt we hebben het druk en word je afgebekt met je hebt zeker geen verstand van de horica speciaal 1,5 uur van tevoren dat ik mijn bestelling om 7.30 uur kreeg het half uur lat
3 nov 2021 om 7:33 Goed eten en goede prijs
2 nov 2021 om 11:46 Top. Heb lekker gegeten
31 okt 2021 om 20:20 Was heel lekker een verassende smaak en precies genoeg.
23 okt 2021 om 10:48 Eten zeker super! Ga zo door!
22 okt 2021 om 20:57 Het duurde erg lang voordat het eten er was, ongeveer anderhalf uur.. MAAR het was echt su-per lekker!! (Voor een vrijdag avond wel te begrijpen, de drukte)
21 okt 2021 om 21:34 Amazing chicken! Thanks
20 okt 2021 om 18:32 Eten was goed. BBQ kip is apart en lekker. Had wel iets van rauwkost/sla bijgekomen (bij een Sate schotel)
20 okt 2021 om 14:57 De bestelling kwam voor hun doen uitzonderlijk laat aan 35 minuten later dan gepland. Wel de belofte gedaan dat we de volgende keer een extra portie krijgen. Zoals gewoonlijk viel er aan de smaak niks te negatiefs te melden.