THE FOOD ENGINEER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 351 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Food Engineer. Meer weten? Ontdek meer

2 dec 2022 om 3:37 Eindelijk iets goeds op thuisbezorgd! Tot nu toe alles lekker en goede porties voor in verhouding met prijs!! Toptop
1 dec 2022 om 12:40 Echt SUPER GOED!! PARELTJE!
28 nov 2022 om 9:16 Vieze patat kip groot besteld. Was weer erg lekker!
27 nov 2022 om 8:36 Eerste keer besteld was lekker
26 nov 2022 om 22:00 Helaas was iets even niet op voorraad, maar hier werd ik gelijk heel netjes over opgebeld en er werd een goede oplossing geboden. Eten was ook nog eens super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar :-D
24 nov 2022 om 19:53 We hebben heerlijk gegeteb, het eten was lekker vers en de vieze patat was royaal belegd met saus, heerlijk voor herhaling vatbaar
24 nov 2022 om 2:49 We hebben weer genoten van het heerlijke menu. Deze keer de TFE Chef's bbq special besteld. Er zat genoeg vlees voor 2 personen in. Aanrader!
21 nov 2022 om 22:30 Spareribs waren erg lekker. De cassave was niet te eten veels te veel zout.
21 nov 2022 om 5:25 Spareribs waren erg lekker van smaak. Frietjes nog warm en voldoende. Miste wel iets van een frisse salade maar ach
21 nov 2022 om 2:24 Goed eten. Bbq kip met patat was erg lekker! Aanrader! Bezorging duurde wel 75 min. Naar mijn mening iets te lang... Kreeg wel netjes excuses voor de wachttijd toen ik naar TFE belde. Ik ga hier vaker bestellen.
20 nov 2022 om 19:37 Erg ontevreden Bezorger kwam pas na 1,5 uur..terwijl er een gemiddelde wachttijd werd gecommuniceerd. Telefoonnummer was niet bereikbaar Patatjes waren koud en droog Vlees was lekker
19 nov 2022 om 22:01 Lekker eten, echt een aanrader. Ik zal vaker bij jullie bestellen