THE FOOD ENGINEER

THE FOOD ENGINEER Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 197 beoordelingen
15 mei 2021 om 20:36 Eten was top!
13 mei 2021 om 22:31 Heerlijk, goeie bbq. Mist alleen wat verse groenten of een lekker slatje
9 mei 2021 om 22:50 Super lekker eten! Lekkerste spareribs die wij ooit hebben gegeten, de patat was ook nog warm en krokant. Wij gaan vaker bestellen!!
8 mei 2021 om 20:50 Moet zeggen dat het steeds minder wordt... Ribs waren echt episch 3 maanden terug, nu zijn ze hetzelfde als bij de spareribs expres. Hoop dat jullie hier wat aan doen...
8 mei 2021 om 10:00 Saté was heerlijk. Vieze patat was ook erg lekker, malse kippendijfilet. Tip misschien sla of groente toevoegen aan de vieze patat en iets minder saus.
7 mei 2021 om 21:16 Heerlijk vriendelijk
3 mei 2021 om 20:01 Verrassend lekker! Aanrader!
2 mei 2021 om 23:51 Allaround amazing fast friendly & deliciousness
1 mei 2021 om 20:07 Ik geef meestal geen beoordeling, maar dit eten was echt helemaal top! Bbq smaak goed aanwezig, ik ga vaker bestellen!
30 apr 2021 om 22:00 Normaal schrijf ik nooit recensies maar deze keer een uitzondering gemaakt, het eten was zooo lekker echt genoten! Tot de volgende bestelling! :)
30 apr 2021 om 21:07 Snel geleverd en nog steeds lekker
30 apr 2021 om 19:46 Was heeerlijk. Echt waar. Heb zo lekker gegeten!! Een nieuwe favo restaurant erbij!! Houden zoo!!